Om Barfod Transport

Om os

Om barfod transport

Barfod Transport startede i 2006 med aviskørsel i nattetimerne. Der var dog hurtigt efterspørgsel på vores kvalitet hvilket betød vi måtte udvide vognparken med flere varevogne, så vi også kunne køre distribution og kurerkørsel for virksomheder på Fyn. I 2009 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab.

I dag kører vi primært distributionskørsel med forvogne og trækkere, for små og mellemstore virksomheder på Fyn både nat og dag. Vi har også fullload opgaver, samt gods af høj værdi som skal fragtes direkte fra kunde til modtager.

Vores vision

Vores vision er at være markedets foretrukne samarbejdspartner for SMV indenfor transport og logistik, på bro faste øer og i trekantområdet.

Vi holder det vi lover – vi er altid en fod foran.

Vi kan hjælpe med:
Distributionskørsel Andet kørsel Studenterkørsel
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 34 36 01 eller send en mail til transport@barfodtransport.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.