Lager og omlæsning

Lager og omlæsning

Omlæsning

Vi tilbyder omlæsning på vores terminal, 2 min fra afkørsel 52 Odense SV, midt på Fyn.

Vi kan tilbyde omlæsning på vores terminal i Odense. Hvis du f.eks. har gods med fra Østdanmark til Vestdanmark og det derfor ikke er økonomisk venligt for dig at kører ned over Sydfyn, er det muligt at læsse dit fynske gods af på vores terminal hvorfra vi kan distribuere det videre ud på Fyn.

Lager

Vi tilbyder lageropbevaring på vores lokation; Hvidkærvej 17 i Odense SV. Vi ligger blot 500 meter fra afkørsel 52 på Fyn, hvorfor vores terminal er nem og hurtig at tilgå direkte fra motorvejen.

Vi råder over 4000 m2 lager, hvor opbevaring af erhvervsmaterialer er muligt. Vi gør dog opmærksom på at vi ikke opbevarer sprængfarligt gods eller andet som kræver specifik godkendelse til opbevaring.

Ved interesse i omlæsning eller lageropbevaring, kan vi kontaktes på nedenstående kontaktoplysninger.

TLF: 61 34 36 01

Mail: transport@barfodtransport.dk

Vi kan hjælpe med:
Distributionskørsel Andet kørsel Studenterkørsel
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 34 36 01 eller send en mail til transport@barfodtransport.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.